Over ons

Alles impregneren is ontstaan uit een fascinatie voor het product. De beheerders van deze webwinkel hebben jarenlange ervaring met de productie van houten (tuin)meubilair. In de zoektocht naar een geschikt product dat zowel de natuurlijke karakteristieken van het hout behoudt, maar vooral ook goed tegen de weersinvloeden beschermt, kwamen we de producten van Pro Fluid tegen. De mensen achter dit product zijn jaren lang bezig geweest om voor industriële partijen een product te ontwikkelen op basis van nano technologie. Deze producten zijn nu via dit verkoopkanaal ook beschikbaar voor particuliere klanten.

De verschillende producten zijn allemaal op voorraad in ons magazijn in Lekkerkerk, we hebben geen fysieke winkel om de producten af te halen. Dat moet ook geen probleem zijn aangezien we gratis verzenden*.

Zoals u van ons kunt verwachten geldt uiteraard, 100% garantie, niet goed, geld terug. Maar we zijn zo erg van dit product overtuigd dat dit ongetwijfeld niet voor zal komen.

Voor bedrijven kunnen wij ook grotere volumes leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.

* bestellingen boven €40,-