Geplaatst op Geef een reactie

Bescherm mondkapjes van textiel

In de aankomende tijd zal iedereen veel gebruik maken van mondkapjes. Je wilt jezelf tijdens het winkelen, doen van boodschappen of andere activiteiten zo goed mogelijk beschermen. Vanaf 1 juni wordt het verplicht om in het openbaar vervoer mondkapjes te dragen, omdat je hier niet voldoende afstand kan houden. Jezelf beschermen tegen micro-organismen, water en vuil is ontzettend belangrijk. Onze nano coating Protec Textile 502 zorgt ervoor dat mondkapjes van textiel een nog betere bescherming geven.

De nano coating Protec Textile 502 is een impregneermiddel speciaal ontwikkeld voor textiel. De unieke spray draagt bij aan het verhogen van je persoonlijke bescherming. Zo zorgt de Protec Textile 502 voor een transparant beschermlaagje op het mondkapje van textiel. Het maakt de stof water, olie- en vuilafstotend. De vloeistof maakt een verbinding met de textielvezels en heeft een UV-filter voor behoudt van de kleur. Na behandeling en droging verkrijgt het materiaal een parelend effect wanneer deze met water in aanraking komt. De Protec Textile 502 komt met de onderstaande voordelen:

– Water, olie- en vuilstotend
– Ademend, sluit niet af
– 100% hygiënisch
– Transparante beschermlaag
– Mens- en milieuvriendelijk

Een niet-medisch mondkapje kan jou zeer beperkt beschermen tegen besmetting. De bescherming is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de materialen. Zo kan het zijn dat de filterwerking niet goed genoeg is. De Protec Textile 502 kan hier positief aan bijdragen. De transparante beschermlaag door gebruik van de spray, biedt een betere bescherming tegen druppels die ontstaan bij het hoesten of niezen. Tegelijkertijd blijft de stof ademend want de beschermlaag sluit niet af. Het product is gemaakt op waterbasis en is mens- en milieuvriendelijk. De duurzame werking zorgt ervoor dat je met een halve liter voor een zeer lange tijd je mondkapjes kunt behandelen.

De spray is eenvoudig te gebruiken. Eenmaal onze spray gebruikt is je mondkapje van textiel tot wel 4-5 wasbeurten beschermt. Zo kan je je mondkapje langdurig beschermen en hergebruiken. De gebruiksaanwijzing is als volgt:

Stap 1: Materiaal inspuiten aan twee zijden
Stap 2: 6-12 uur droogtijd of droog strijken voor snelle reactie
Stap 3: Herwasbaar tot 4-5 keer in de wasmachine
Let op: Het mondkapje wordt geen medisch mondkapje

In het geval van hardnekkig vuil en vlekken wordt aangeraden om vooraf te reinigen met de PF Clean 501, daarna kan je het oppervlak behandelen met de Protec Textile 502. Dit zorgt voor een beter en langdurig resultaat. Het gebruik van de Protec Textile 502 is ongeveer 100 ml per 5 mondkapjes tweezijdig geïmpregneerd.

Verder is de spray toepasbaar op alle textiel oppervlaktes, denk aan kleding, kussens of schoenen. Zo bescherm je eenvoudig al je favoriete items tegen water, vuil en stof. 

Impregneren van een mondkapje gemaakt van textiel.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.