Over ons

Alles impregneren is ontstaan uit een fascinatie voor het product. De beheerders van deze webwinkel hebben jarenlange ervaring met het reinigen en beschermen van verschillende oppervlakten. In de afgelopen jaren zijn unieke producten ontwikkeld voor alle soorten oppervlaktes en materialen. Een belangrijk uitgangspunt is het behouden van de natuurlijke karakteristieken, zo kwamen we de producten van ProFluid en Cleanprotec tegen. ProFluid heeft voor de industriële partijen producten ontwikkeld op basis van nano technologie. Deze producten zijn nu via dit verkoopkanaal ook beschikbaar voor particuliere klanten.

Cleanprotec richt zich voornamelijk op de markten Marine, Mobility en Facility alle producten zijn mens, materiaal en milieuvriendelijk. 

De verschillende producten zijn allemaal op voorraad in ons magazijn in Lekkerkerk, we hebben geen fysieke winkel om de producten af te halen. Dat moet ook geen probleem zijn aangezien we gratis verzenden*.

Uiteraard geldt bij ons 100% garantie, niet goed, geld terug. Gelukkig zijn wij ervan overtuigd dat dit met onze unieke producten niet zal voorkomen.

Voor bedrijven kunnen wij ook grotere volumes leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Voor meer informatie hierover neemt u contact met ons op.