Over ons

Alles impregneren is ontstaan uit fascinatie voor hoge kwaliteit impregneer producten. De beheerders van deze webwinkel hebben jarenlange ervaring in industrie en retail met producten voor reinigen, beschermen en impregneren van verschillende oppervlakten en materialen. De laatste jaren is binnen deze specialisatie veel geïnvesteerd in verbreding van het assortiment. De keuze voor Profluid en Cleanprotec producten sloot goed aan bij onze filosofie en ambitie. De merken komen voort uit de industrie en zijn onderdeel van een holding met focus op Research & Development van duurzame, slimme technologische product oplossingen. Voor grote internationale bedrijven. Deze merken wilden ook producten rechtstreeks aan particulieren gaan aanbieden en zo is uiteindelijk een samenwerking tot stand gekomen.


Profluid is gespecialiseerd in producten voor Huis & Tuin (waaronder hout-behandelingsproducten) en Ecofresh schoonmaakproducten met verhoogde hygiëne. Cleanprotec richt zich op de markten Marine, Mobility (Auto, Camper& Caravan, E-Bikes) en Facility. Met de hout- en textielimpregnatie producten en behoren we inmiddels tot de Top-5 van de markt.
Alle producten zijn duurzaam in verbruik, ontwikkeld met de nieuwste duurzame technieken en zijn mens, materiaal en milieuvriendelijk.

Bedrijf en product beoordelingen
Uiteraard geldt bij ons de 100% garantie; niet goed, geld terug. Retouren kennen we eigenlijk niet en dat komt door de hoge kwaliteit van producten en logischerwijze passen daarbij ook zeer hoge beoordelingen.


Als totaal bedrijf scoren we een 8.7 op 10 (964 beoordelingen op klantenservice, verzendingen, hoe de website werkt etc.) en op de algemene productbeoordelingen scoren we een 4.6 van de 5 sterren (530 reviews). Beoordelingen waar we trots op zijn en met inmiddels 15 collega’s elke dag weer hard aan werken.


De producten zijn allemaal op voorraad in ons magazijn in Lekkerkerk en we hebben geen fysieke winkel om de producten af te halen. Dat moet ook geen probleem zijn aangezien we gratis verzenden*.


Milieu
De holding achter de merken Profluid en Cleanprotec ontwikkelt en produceert de producten zelf. Daardoor zijn ze in staat producten te ontwikkelen die voldoen aan de nieuwste milieu en duurzaamheidseisen waar wij als Alles Impregneren voor staan.
In onze visie vinden we dat we met zijn allen de plicht hebben een leefbare wereld neer te zetten ook voor toekomstige generaties.

Bent u een bedrijf?
Speciaal voor bedrijven met behoefte aan grotere volumes leveren we tegen aantrekkelijke inkoopvoorwaarden. Voor meer informatie hierover kunt u direct contact met ons opnemen of kijk hier voor meer informatie.