Betaalmogelijkheden

Ideal
Betaal veilig en snel direct vanuit je eigen bank met iDeal. Bestellingen die met iDeal worden betaald worden direct na betaling in behandeling genomen.

PayPal
Betalen met PayPal is veilig, je bent verzekerd van de levering door PayPal. Je hebt voor deze betaalmethode wel een rekening bij PayPal nodig. Bestellingen die met PayPal worden betaald worden direct na betaling in behandeling genomen.

Klarna – Achteraf betalen (Nederland)
Klarna voert voor AllesImpregneren.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnKlarna kunt u betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Klarna houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij AllesImpregneren.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna dan kunt u betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Klarna.

Bancontact
Wij accepteren ook betalingen via Bancontact. De betalingen worden beveiligd uitgevoerd. En ook voor Bancontact geldt dat bestellingen direct na betaling in behandeling worden genomen.

Creditcard (Visa of Mastercard)
Je kunt nu ook veilig en snel betalen met je creditcard. We accepteren creditcards van Visa en Mastercard. Bestellingen die betaald worden met je creditcard zijn verzekerd, en worden veilig afgehandeld. Bestellingen die met creditcard worden betaald worden direct na betaling in behandeling genomen.