Geplaatst op Geef een reactie

Hygiëne binnen uw bedrijf

In deze tijd heeft bescherming tegen vuil, bacteriën & micro-organismen op de werkvloer een hoge prioriteit. Onze producten zorgen voor dieptereiniging, bescherming en 100% hygiëne. Uw oppervlakten worden weer stralend schoon en krijgen een beschermlaag waardoor vuil, bacteriën & micro-organismen zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. Dit resulteert in een langdurig resultaat en duurzaam verbruik. Daarnaast bevatten onze producten geen alcohol of ethanol. Het gebruik van onze producten is dus niet schadelijk voor uw materialen of oppervlakten.

De multireiniger is speciaal ontwikkeld voor dieptereiniging, 100% hygiëne en bescherming. Sterk- en licht vervuilde oppervlakten worden weer stralend schoon, zonder dat u het oppervlak beschadigd. Het product is toepasbaar op alle soorten harde materialen en behoudt de oorspronkelijke structuur, kleur en uitstraling. 

Het product heeft als unieke eigenschap dat het geen schade levert aan uw oppervlakten of materialen, zoals bij alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Zo behoudt of herstelt u eenvoudig de mooie, origineel staat. Na de behandeling blijft er een transparant nano laagje achter, waardoor het oppervlak langer schoon blijft. Vuil, stof, bacteriën & overdraagbare micro-organismen kunnen zich minder goed hechten aan het oppervlak. Het biedt een duurzaam en effectief alternatief voor uw huidige schoonmaakproducten. Het product is toepasbaar op alle soorten materialen en oppervlakten, denk hierbij aan tafels, stoelen, spiegels, kunststof, glas, (flexibele) werkplekken, toonbanken, vitrines en nog veel meer. 

De multireiniger is eenvoudig toepasbaar. Enkel schudden voor gebruik, insprayen en uitwrijven. Mocht er een sterk vervuilde plek aanwezig zijn dan kunt u het product even laten inwerken en daarna uitwrijven. 

CP 310 hygiënische nano oppervlakte beschermer

Bescherm eenvoudig uw oppervlakten en materialen tegen vuil, bacteriën & overdraagbare micro-organismen. De hygiënische beschermlaag is een transparante nano laag met een waterafstotend, kraswerend en vuilafstotend effect. Daarnaast bevat het product geen alcohol of ethanol. Zo behoudt u langdurig de uitstraling structuur en kleur van uw oppervlakten en materialen. De werking blijft na de behandeling langdurig zichtbaar waardoor het product ook duurzaam is in gebruik.

Het oppervlak is eenvoudig schoon te houden omdat de beschermlaag ervoor zorgt dat alle voorkomende vervuilingen zich minder goed kunnen hechten. Daarnaast hebben wij ook aan de levensduur van op oppervlakten gedacht. De CP-310 bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor uw oppervlakten of materialen. De beschermlaag biedt 100% hygiëne en bescherming. 

De coating is eenvoudig te gebruiken op alle harde materialen. De nano coating gaat een langdurige verbinding van met de ondergrond en zorgt zo voor een krachtig en langdurig resultaat. 

De 120 hygiënische vloer & allesreiniger

De allesreiniger zorgt voor dieptereiniging en laat een beschermde coating laag achter op uw vloer. De transparantie coating laag zorgt dat vuil zich minder goed kan hechten aan het oppervlak. Uw vloer blijft langer schoon en behoudt zijn originele uitstraling. De allesreiniger bevat geen alcohol of ethanol en beschadigd zo uw vloer niet. Zelfs de meest kwetsbare vloeren zijn te behandelen en beschermen met onze producten. 

Het concentraat kan opgelost worden in water, is zuinig in gebruik en dient als vloerreiniger en vloerbeschermer. Matte materialen blijven mat en glanzende materialen blijven glimmen. Dit resulteert in langdurige bescherming en een duurzaam gebruik. U beschermt uzelf en anderen eenvoudig tegen vuil, bacteriën & overdraagbare micro-organismen. Daarnaast biedt de transparante beschermlaag een kraswerend en vuilafstotend effect. De beschermende laag verandert niets aan de structuur of kleur van uw vloeren. Vuil en stof kunnen zich nauwelijks meer hechten aan de vloer. 

Hoe moet ik het product verwerken?
1. Meng 125 ml met 10 liter water
2. Dweil de vloer met een microvezel mop of dweil 
3. Kijk goed of het product op de gehele vloer is aanbracht 
4. *optioneel dweil de vloer na met een schone mop en schoon water 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.