Verkoop zakelijk

  • Distributeurs gezocht

Voor onze in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde duurzame, milieuvriendelijke merken Cleanprotec (voor de segmenten Automotive, Marine, Facility) en Profluid (segmenten Huis&Tuin) zijn wij op zoek naar strategische distributeurs, wholesale partners en dealers.

Als u nationaal actief bent in de marketing en sales van een van deze activiteiten op B2B en/of B2C niveau, inclusief voorraadhoudende posities, dan komen wij graag met u in contact.

  • Wilt u wederverkoper worden van onze producten?

Bent u geïnteresseerd om ons brede pakket aan consumentenproducten via uw eigen website te verkopen dan overleggen we graag verder.

  • Wilt u affiliate worden?

Heeft u een webshop/ blog of ander interessant medium in 1 van de bovenstaande doelgroepen. Wordt dan een affiliate van allesimpregneren.nl Door klanten door te verwijzen met een persoonlijke url verdient u bij iedere verkoop. Ben je geïnteresseerd? neem dan contact op via onderstaand formulier.

  • Wilt u grotere aantallen kopen?

Heeft u grotere volumes nodig? Wij kunnen u daarbij helpen. We leveren grotere volumes met een extra korting. De exacte literprijs hangt af van de omvang van de bestelling. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via onderstaand formulier. Wij reageren altijd vlot, vrijwel altijd binnen een dag.