Geplaatst op Geef een reactie

Hygiëne in huis of op de werkvloer

Het team van Allesimpregneren brengt reinigen, hygiëne en beschermen naar een nieuw niveau. Onze slimme reinigers en coatings zorgen voor een verbeterde hygiëne, easy cleaning en langdurige bescherming. Onze coatings zijn ter voorkoming van aanhechting en vervuiling. Zo vergroot je nu eenvoudig je hygiëne niveau in huis of op de werkvloer.

Onze producten hanteren de volgende vier unieke eigenschappen. Ten eerste dieptereiniging, vuil en micro-organismen worden diep in de poriën verwijderd. Ten tweede anti-hechting, oppervlak modificatie met geavanceerde silaan technologie vermindert/voorkomt aanhechting van vuil en micro-organismen. Ten derde het 1-stap systeem, reinigen en beschermen in één handeling. Toepasbaar op alle materialen en bestand tegen alcoholhoudende desinfectiemiddelen. Als laatste zijn onze producten mens, materiaal en mileuvriendelijk.

Voordelen van onze producten

 • Easy cleaning​
 • Maximale hygiëne​
 • Huid, materiaal en milieu vriendelijk​
 • Kan op alle materialen worden toegepast​
 • Minder product, meer resultaat​
 • Verbeterde hygiëne/micro-organismen beheersing​
 • Minder vinger afdrukken​
 • Materialen gaan langer mee​
 • Minder groot onderhoud​
 • UV bescherming

De Multi-reiniger

In deze tijd is hygiëne in huis of op de werkvloer ontzettend belangrijk. De 2-in-1 reiniger en coating verhoogt bij regelmatig gebruik het hygiëne niveau doordat het oppervlak glad blijft waardoor vuil en bacteriën zich minder goed kunnen hechten aan de ondergrond. De multi-reiniger is te gebruiken op alle oppervlaktes en materialen. Door de combinatie van reinigen en beschermen zult u merken dan oppervlakken ook echt langer schoon blijven.

De unieke samenstelling van het 2-in-1 product zorgt voor diepwerkende reiniging van vuil, vet of overige vervuiling in het huis of op de werkvloer. In één handeling maak je het oppervlak schoon en breng je een onzichtbaar nano slaan coating laagje aan. Zo wordt het oppervlak onzichtbaar schoon en glad, zonder de structuur van het oppervlak te veranderen. Het gladde oppervlak heeft nu een anti-hechting laag waardoor er een sterk verminderde hechting van vuil en overige micro-organismen plaatsvindt. Met gebruik van slechts één spray kan je nu je gehele huis schoonmaken en je gemiddelde hygiëne niveau vergroten. Regelmatig gebruik versterkt de eigenschappen.

De alleskunner is toepasbaar op alle soorten materialen, denk aan ramen, keukenapparaten, kranen, kastjes of de gootsteen. Hierbij geeft het materialen een diepe glans of behoudt het zijn matte uitstraling. Daarnaast draagt de multi-reiniger ook bij aan persoonlijke bescherming. Het product is toepasbaar op je laptop, je telefoon of zelfs je bril. Hierbij wordt het materiaal glanzend schoon en het transparante beschermlaagje zorgt ervoor dat vuil en stof zich minder snel hecht. De handige spray is huid, mens en milieuvriendelijk, zo laat het ook op je huid een zacht laagje achter. Zonder gebruik van alcohol.

Impregneermiddel PF Protec 502

De zeer krachtige textielprotectie is op basis van nanotechnologie. Door de toepassing van de Textiele mondkap protectie 502 wordt textiel langdurig beschermd tegen vocht en vlekken. Deze duurzame spray beschermt je ook tegen micro-organismen, water en vuil. De spray zorgt voor een transparant beschermlaagje op het mondkapje. Zo maakt het stof water, olie- en vuilafstotend. Een zeer effectieve werking voor in deze tijd waarbij mondkapjes veelal gebruikt zullen worden. Het beschermen van jezelf tegen micro-organismen, water en vuil is nog nooit zo belangrijk geweest. Eenmaal onze spray gebruikt is uw mondkapje tot wel 4-5 wasbeurten beschermd. Het mondkapje strijken of drogen in de wasdroger zorgt voor de reactiverende werking. Ook is het van belang dat in de droogtijd van 6-12 uur het materiaal niet in aanraking komt met water of vocht. 

Gebruiksaanwijzing:

Stap 1: Het materiaal insprayen aan twee zijden
Stap 2: 6-12 uur droogtijd of droogstrijken voor snelle reactie
Stap 3: Herwasbaar tot 4-5 keer in de wasmachine

Let op: Het mondkapje van textiel wordt geen medisch mondkapje.

Bovendien is de Textiele mondkap protectie 502 te gebruiken op je favoriete kleding, kussens of schoenen. Zo bescherm je eenvoudig al je favoriete items van textiel tegen water, olie of vuil.

 • Water, olie- en vuilafstotend
 • Ademend, sluit niet af
 • 100% hygiënisch
 • Transparante beschermlaag
 • Huid, mens, en milieuvriendelijk

Zie onderstaande video voor het resultaat na het gebruik van deze unieke spray. 

De Vloerreiniger en de Vloerbeschermer

Door gebruik van de vloerreiniger kun je effectief je vloer reinigen in huis of op de werkvloer. Zo verleng je de levensduur van de vloer en behoudt deze zijn originele uitstraling. Alle soorten harde vloeren zijn te reinigen met dit unieke product. 

De vloerbeschermer is een uniek product op basis van moderne nanotechnologie. Zo worden vloeren eenvoudig beschermt tegen vuil en vocht. Het product is toepasbaar op alle soorten harde vloeren. Door slechts twee keer per jaar de vloer te behandelen wordt deze langdurig beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor blijft je vloer glanzend en zal je merken dat je vloer ook echt aanzienlijk langer schoon blijft. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat vuil en stof zich minder snel aan het oppervlak hecht. Zo verleng je de levensduur van de vloer en krijg je tegelijkertijd een schitterend resultaat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.